طرز تهیه پیتزای کلاسیک گوجه و ریحان: یک سفر خوشمزه به ایتالیا
پیتزای گوجه و ریحان، یکی از سادهترین و در عین حال خوشمزهترین پیتزاهایی است که میتوانید در خانه تهیه کنید. این پیتزا نمادین ایتالیایی، ترکیبی بینظیر از طعم شیرین گوجه، عطر دلانگیز ریحان تازه و پنیر موزارلای آبشده است. اگر به دنبال یک شام سریع و خوشمزه هستید یا میخواهید مهمانان خود را تحت تاثیر قرار دهید، پیتزای گوجه و ریحان انتخابی عالی است. در این مقاله، ما به شما آموزش میدهیم که چگونه یک پیتزای گوجه و ریحان خوشمزه و خانگی درست کنید.
مواد لازم برای خمیر پیتزا:
- آرد سفید: 3 پیمانه
- مخمر خشک: 1 قاشق چایخوری
- شکر: 1 قاشق چایخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- آب ولرم: 1 پیمانه
مواد لازم برای رویه پیتزا:
- سس گوجه فرنگی: 1 پیمانه
- پنیر موزارلا: 2 پیمانه
- گوجه فرنگی: 2 عدد (به صورت ورقهای)
- ریحان تازه: یک دسته کوچک (به صورت ورقهای)
- سیر: 2 حبه (رنده شده)
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
-
تهیه خمیر:
- در یک کاسه بزرگ، آرد، مخمر، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.
- روغن زیتون و آب ولرم را اضافه کرده و با دست یا همزن برقی خمیر را ورز دهید تا یک خمیر یکدست و نرم به دست آید.
- خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید، روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
-
آمادهسازی رویه:
- فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سینی فر را چرب کرده و خمیر را روی آن پهن کنید.
- سس گوجه فرنگی را روی خمیر پخش کنید.
- پنیر موزارلا، گوجه فرنگی، ریحان، سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را روی سس گوجه فرنگی بپاشید.
-
پخت پیتزا:
- پیتزا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و لبههای خمیر طلایی شود.
- پس از پخت، پیتزا را از فر خارج کرده و به قطعات دلخواه برش بزنید.
نکات مهم:
- برای تهیه سس گوجه فرنگی خانگی، میتوانید گوجه فرنگیهای رسیده را پوره کرده و با کمی روغن زیتون، سیر و ادویههای دلخواه مخلوط کنید.
- برای طعم بهتر، میتوانید از پنیر موزارلای تازه استفاده کنید.
- میتوانید به دلخواه خود به پیتزا سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمهای، قارچ یا زیتون اضافه کنید.
- برای یک پیتزای تردتر، میتوانید خمیر را قبل از قرار دادن در فر به مدت چند دقیقه در یخچال قرار دهید.
پیشنهاد سرو:
پیتزای گوجه و ریحان را به همراه یک سالاد فصل و یک لیوان نوشیدنی خنک سرو کنید. برای طعمدار کردن بیشتر پیتزا، میتوانید کمی روغن زیتون و ریحان تازه را روی آن بپاشید.
نتیجهگیری:
پیتزای گوجه و ریحان یک غذای ساده، خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است. با کمی تمرین، شما هم میتوانید در خانه یک پیتزای خانگی با کیفیت رستورانی درست کنید. از این دستور پخت لذت ببرید و با خلاقیت خود، پیتزاهای متنوعی را امتحان کنید.
نکات تکمیلی:
- برای تهیه خمیر پیتزا میتوانید از آرد نان یا آرد سنگک نیز استفاده کنید.
- اگر عجله دارید، میتوانید از خمیر آماده پیتزا استفاده کنید.
- برای یک پیتزای سبکتر، میتوانید از پنیر موزارلای کمچرب استفاده کنید.
- برای یک طعم متفاوت، میتوانید از انواع مختلف ریحان مانند ریحان بنفش یا ریحان لیمویی استفاده کنید.
با رعایت این نکات، شما میتوانید یک پیتزای گوجه و ریحان بینظیر و به یاد ماندنی درست کنید.